Advoselect

Irodánk az Advoselect aktív tagja, amely az európai jog égisze alatt 25 éve létrehozott, független ügyvédi irodákból álló német nyelvű nemzetközi szervezet. Az Advoselect európai, valamint amerikai gazdasági joggal foglalkozó ügyvédi irodákból áll, németországi székhellyel. A jelenleg 30 tagból álló szervezet közel 250 ügyvédje elsősorban közepes méretű vállalkozásoknak történő jogi tanácsadással és képviselettel foglalkozik. A tagok évente két (tavaszi és őszi) közgyűlésen személyesen is találkoznak egymással, döntenek a szervezet ügyeiben és folyamatos szakmai továbbképzéseken vesznek részt. A szervezetben való aktív részvételünk és tapasztalatcserénk folyamatos nemzetközi kitekintésre és fejlődésre sarkall minket, továbbá lehetővé teszi, hogy a nemzetközi üzleti és magánjogi ügyek akadálytalan ellátása mellett akár nagyobb volumenű határon átnyúló ügyletekben is részt vegyünk a szervezet más tagjainak bevonásával. Dr. Préda Katalin ügyvéd 2013-tól az Advoselect felügyelőbizottságának tagja.

Az Advoselect weboldala: www.advoselect.com
Advoselect_Logo_Partner_4C

United Legal Network

A united.legal.network gazdasági joggal foglalkozó ügyvédek által 1999-ben alapított angol nyelvű nemzetközi szervezet, amelynek fő célja, hogy tagjait az ügyfelek nemzetközi és határon átnyúló ügyleteinek lebonyolításában szakmailag és a konkrét ügyek tekintetében is támogassa.Az united.legal.network tagjai megértették, hogy a cégek gazdasági környezete és kihívásai folyamatosan változnak. Akár egy új EU irányelv értelmezéséről, akár egy több szereplős nemzetközi üzleti tárgyalásról vagy egy ítélet külföldi végrehajtásáról legyen szó, mi itt vagyunk és segítünk!

A fókuszunk elsősorban a kis és közepes vállalkozások ügyeire irányul. Európa számos városában akár azonnal ügyfeleink rendelkezésére állnak azok a jól képzett helyi ügyvéd és adótanácsadó kollégáink akikkel szoros üzleti és személyes kapcsolatot is ápolunk.

A szervezetről és szolgáltatásainkról további információt a www.united-legal-network.com weboldalon talál.

logo-uln